My Cart : 00 items

E-mail til os på noget tidspunkt

Vores E-mail: nikeshoesoutletstore@gmail.com

Kundeservice

Forsendelse & Levering

Når din bestilling er blevet bekræftet af os på Nike Air Max Danmark, vil din ordre blive ophøjet til næste status, og vi vil forberede pakken for forsendelsen. Dine ordrer vil blive sendt ud inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling.

Generelt vil det tage dig 5-7 kalenderdage til at modtage dine pakker på din dør (dør til dør service). Hvis de ikke vil ankomme inden for 10 hverdage, bedes du kontakte os. Vi vil vende tilbage til dig snarest. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. Sørg din leveringsadresse er korrekt og realistiske.

For yderligere oplysninger, kan du gå til Forsendelse & Retur

Privatliv & Sikkerhed

Vi bruger sikrede betalingsgateways. Alle oplysninger vil blive krypteret af vores system automatisk.

For yderligere oplysninger, kan du gå til Fortrolighed

Retur & Replacements

På grund af det faktum, at vores varer er købt over internettet, kan ikke prøvet på i god tid, og er købt stedet usynlig, har vi udviklet en tilbagevenden og udveksle politik for kundeservice formål. Selvfølgelig håber vi, at du er tilfreds med dit valg. Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit valg, skal du gå til vores Forsendelse & Retur for at se detaljerne.

Visning af Ordrer

Du kan log ind på din konto for at se din ordre status.

Hvis der er nogen spørgsmål med de produkter, pris eller din ordre, bedes du e-mail til celofts@gmail.com. Vi vil svare ASAP. Eller du kan komme til LIVE CHAT / LIVE SUPPORT for rettidig service.